Personale

Gitte S. Christiansen
Leder

Er på alle stuer med daglig kontakt til børn og forældre

Mere info
Gitte bor i Brørup, er gift med Niels og sammen har de 2 børn. Gitte cykler indimellem til og fra arbejde. Gitte har Diplom modul i Team- og netværks ledelse, Pædagogisk udviklingsarbejde og Kommunikation og ledelse. Gitte er meget rolig, med overblik og en stor faglig viden. Gitte er kreativ, god til at inspirere og altid med på en joke. Hun er meget bevidst og ansvarlig omkring hvad der er godt for Holsted børnehave
Mette Ottosen
Souschef

Pædagog hos Troldungerne og Marte Meo terapeut i hele huset

Mere info
Mette bor i Glejbjerg, er gift med Otto og har tre børn. Mette har siden 1988 budt alle velkommen med et varmt smil og godt humør. Mette er uddannet Marte Meo-terapeut og filmer kollegaer i samspil med børn. Mette bruger også sin erfaring i samarbejdet med forældre og kan hvis det ønskes komme i hjemmet og filme. Rytmik, motorik og sang er vigtigt for Mette i arbejdet med børnene – og de nyder det.
Susan W. Jørgensen
Pædagog

Spilop med evner for guitar og teater

Mere info
Susan blev ansat i 2015, bor med sin kæreste Michael deres til sammen tre døtre i Jernved. Er billardspiller og stor EFB-fan . Indimellem er Susan hår-model. Det betyder, at hun kan møde på arbejde med alternative hårfarver, senest helt blå, til både fornøjelse og morskab for resten af huset.
Anita Knudsen
Pædagog

Solstråle og praktikvejleder for studerende

Mere info
Anita bor i Brørup, gift med Svend Erik og har to voksne døtre. Anita har diplom modul som praktikvejleder. Anita cykler for sjov en aften om ugen. Anita er god til at spotte børns behov, hjælpe dem i den rigtige retning og forældre kan altid få et ærligt svar/råd. Anita er især glad for konkurrencer hun selv kan vinde. Så vi har stafetter for børn OG voksne. Der er stadig tvivl om hvilke børnene synes er sjovest.
Randi Nissen
Pædagog

Solstråle, med engagement og glæde ved udelivet.

Mere info
Randi bor lidt udenfor Føvling med John og deres tre børn. Randi er iderig og bruger gerne uderummet kreativt. Randi smitter med sit gode humør og er vellidt af både børn og voksne.
Kathrine Laursen
Pædagog

Nærværende pædagog hos spilopperne

Mere info
Kathrine bor sammen med Frederik i Bramming. Kathrine er god til at være tæt på børnene og gøre sig tilgængelig. Kathrine smitter med sin ro, men indtager også gerne dansegulvet en hel aften når det "rigtige" musik er i højtalerne.
Ella Landekilde
Pædagog /barselsorlov

Varm og omsorgsfuld troldunge

Mere info
Ella bor i Lindknud sammen med Jesper og deres to drenge. Ella er en nærværende pædagog der er god til at se barnet. I børnehaven er vi glade for at Ella har udvidet familien med to børn der muligvis kan opkvalificere Ellas fodbold-skills, så hun fremover er mere "heldig" hvis personalet igen skal en tur på fodboldgolfbanen
Pia Brozat Garder
Pædagogmedhjælper

Kreativ og varm pædagogmedhjælper hos Spilopperne

Mere info
Pia er gift med Jens Jacob og bor i Sdr. Hygum. Sammen har de fire børn, hvoraf een af dem er tidligere vikar, på den måde "arvede" vi Mor-Pia og det har vi bestemt ikke fortrudt. Pia er med sit rolige og favnende sind meget vellidt blandt både store og små. Hun skaber ro og nærvær med børnene og vi ser hende ofte på gulvet i leg eller i en rumpedans sammen med børnene
Camelia Trusca
Pædagogmedhjælper

Pligtopfyldende og energisk hus-alf

Mere info
Camelia er oprindeligt fra Rumænien, men bor i dag i Holsted med sin mand og to drenge. Camelia er meget pligtopfyldende og betænksom. Camelia har base hos spilopperne, men træder til i hele huset, hvor der er behov
Maria Steen Hansen
Pædagogmedhjælper

Fleksibel og vellidt medhjælper/barselsvikar

Mere info
Maria har været ansat i børnehaven af flere omgange i sine sabbatår, kun afbrudt af udlandsrejser og højskoleophold. Huset nyder, at hun hver gang kommer "hjem" igen
Mai Birkelund Morthorst
Pædagogmedhjælper

Vellidt medhjælper på Troldungestuen

Mere info
Mai bor med sin kæreste i Kolding. Mai er god til at finde løsninger sammen med børnene og tænke kreativt, så evt konflikter nedtrappes. Mai er aktiv håndboldspiller i sin fritid og viser indimellem kraftige blå mærker frem fra gårdsdagens tacklinger.
Inge Lise Hansen
Pædagogmedhjælper

Erfaren og stabil medhjælper på spilopstuen

Mere info
Inge Lise bor med sin mand, har voksne børn og børnebørn. Inge Lise har overblik, er effektiv og tager fat hvor der er behov. Inge Lise er i besiddelse af en god portion tør humor som hun inddrager resten af huset i.
Marianne Birkelund Morthorst
Pædagogmedhjælper - Vikar

Erfaren medhjælper med mange kvalifikationer

Mere info
Marianne bor i Brørup hvor hun i mange år har været dagplejer. Marianne har 22 års praktisk erfaring som vi nyder godt af. Marianne træder til som vikar, når der er brug for hende.