Personale

Gitte S. Christiansen
Leder

Er på alle stuer med daglig kontakt til børn og forældre

Mere info
Gitte bor i Brørup, er gift med Niels og sammen har de 2 børn. Gitte cykler jævnligt til og fra arbejde. Gitte har Diplom modul i Team- og netværks ledelse, Pædagogisk udviklingsarbejde og Kommunikation og ledelse. Gitte er meget rolig, med overblik og en stor faglig viden. Gitte er kreativ, god til at inspirere og altid med på en joke. Hun er meget bevidst og ansvarlig omkring hvad der er godt for Holsted børnehave
Mette Ottosen
Souschef

Pædagog hos Troldungerne og Marte Meo terapeut i hele huset

Mere info
Mette bor i Glejbjerg, er gift med Otto og har tre børn. Mette har siden 1988 budt alle velkommen med et varmt smil og godt humør. Mette er uddannet Marte Meo-terapeut og filmer kollegaer i samspil med børn. Mette bruger også sin erfaring i samarbejdet med forældre og kan hvis det ønskes komme i hjemmet og filme. Rytmik, motorik og sang er vigtigt for Mette i arbejdet med børnene – og de nyder det.
Susan W. Jørgensen
Pædagog

Spilop med evner for guitar og teater

Mere info
Susan blev ansat i 2015, bor med sin kæreste Michael deres datter og to hunde i Gørding. Er aktiv billardspiller og stor EFB-fan . Susan indførte friskbagte boller til morgenmad om fredagen, til stor glæde for alle. Indimellem er Susan hår-model. Det betyder, at hun kan møde på arbejde med alternative hårfarver, senest helt blå, til både fornøjelse og morskab for resten af huset.
Anita Knudsen
Pædagog

Solstråle og praktikvejleder for studerende

Mere info
Anita bor i Brørup, gift med Svend Erik og har to voksne døtre. Anita har diplom modul som praktikvejleder. Anita cykler for sjov en aften om ugen. Anita er god til at spotte børns behov, hjælpe dem i den rigtige retning og forældre kan altid få et ærligt svar/råd. Anita er især glad for konkurrencer hun selv kan vinde. Så vi har stafetter for børn OG voksne. Der er stadig tvivl om hvilke børnene synes er sjovest.
Sara Clausen
Pædagog

Glad og kreativ pædagog hos spilopperne.

Mere info
Sara er pædagog på Troldungestuen. Sara bor i Sdr. Hygum og er børnehavens sønderjyske pædagog. Sara er meget imødekommende og opmærksom på, at skabe en god stemning hvor alle føler sig godt tilpas. Sara er det voksne legebarn, som ikke er afskrækket af at tumle med børnene eller opfordre til en svedig fodboldkamp i fuld fart hen over marken.
Lis Huusmann
PGU-medhjælper

Solstråle, med fokus på skov og natur

Mere info
Lis kom i 2002, efter endt pædagogisk grunduddannelse fra seminariet. Lis bor i Brørup sammen med sine to børn. Lis er meget kreativ, sammen med børn og når der skal nyt i blomster krukkerne. Lis brænder for udelivet, med stor viden og mange ideer til aktiviteter der gør det spændende for skovbørn året rundt. Lis er god til at fordybe sig forklare sammenhænge som skaber større forståelse.
Stinne Jessing
Medhjælper

Skaber ro og tryghed på Spilopstuen

Mere info
Stinne blev ansat i 1977, bor i Holsted, har 3 børn og 2 børnebørn. Stinne går lange ture, men årsagen til at hun ofte vinder ”Tæl-Skridt” konkurrencer i personalegruppen er, at hun har de korteste ben... Stinne udstråler i høj grad ro og tryghed, som børn sætter pris på. Stinne læser, spiller og leger tit lege som er med til at udvikle børnene. Stinne har et meget stort omsorgs gen, over for både børn og voksne.
Trine Andersen
Vikar

Trine er tilkaldevikar

Sabrina Thygesen
PAU uddannet vikar

Sabrina er PAU uddannet tilkaldevikar